Reach For The Kerry. - Does She Or Doesn'T She? Only Her Kerry Knows For Sure.

Tatueringsstudio i Stockholm

Jag tror att Sverige är ett av dom länder där det finns flest tatuerade personer i procent till invånare. Det är vad jag tror och det är ju inte så konstigt det har blivit väldigt populärt och det finns så många tatueringsstudio i stockholm så det finns ju många ställen att gå till.
Jag blir fascinerad över att folk kan bestämma sig för vad det är som dom vill ha som motiv, det känns som att det finns ju så mycket att välja på så vad ska dom då välja? Nåt som dom tycker är snyggt men som dom samtidigt inte ska tröttna på och nåt som inte alla andra har osv. Mycket att tänka på innan.

Finns i alla åldrar

Ja det är är nått som verkligen har blivit populärt i alla åldrar och det är något som många vill ha om dom så är  17 som 70 och det är nog lite speciellt för Sverige skulle jag tro. Det finns många i Stockholm som är tatuerare och som gör det jobbet. Jag kan tänka mig att dom har mycket jobb att göra och det finns nog väldigt mycket som dom är vana med att göra. Det måste ju finnas motiv som är vanligare än andra och som man gärna vill ha och som man kan skaffa sig.
Ja det finns så mycket som kan bli populärt, vi får se hur länge till som det är populärt med tatueringar. Det är alltid intressant och se hur trender kommer och går och att det finns så mycket som man kan göra och som kan bli något som vissa väljer att följa och andra väljer andra saker som blir populära. Ja det är ju så att vi tycker inte alla lika om allt så vissa saker tilltalar vissa mer än andra och tvärt om såklart.